روغن حيواني گاوي اصل و يك دنيا فايده براي جسم و جان

۲ بازديد

روغن حيواني محلي چيست؟

روغن  حيواني محلي  براي قرن ها به عنوان نوعي كره شفاف استفاده مي شده است. بنابراين، اين يكي از مواد اصلي در غذاهاي هندي است. علاوه بر اين، مي توانيد كره روغني را در غذاهاي جنوب شرقي آسيا و مديترانه پيدا كنيد.

روغن زرد گاوي  منبع سالمي از چربي هاي اشباع شده است كه مي تواند بسياري از ويتامين ها، مواد معدني و مواد مغذي را به بدن برساند.

 

 

سنتي هند و در غذاهاي هندي، آسياي جنوب شرقي و خاورميانه، فوايد سلامتي روغن كرمانشاهي، طعم معطر و طعم كمي آجيلي آن، اين ماده را به يك ماده مورد علاقه طرفداران در بسياري از خانواده ها در سراسر جهان تبديل كرده است.

 

 

اول از همه، بياييد يك سوالي را كه احتمالاً همه در حال حاضر به آن فكر مي‌كنند، روشن كنيم… در دنيا روغن حيواني چيست؟ استيسي استفنسون، متخصص تغذيه مي‌گويد: روغن كرمانشاهي، مانند كره، از شير كامل گاو تهيه مي‌شود، اما مواد جامد شير حذف مي‌شوند، بنابراين در اصل روغن كره است.

نوعي كره شفاف شده، روغن گاوي محلي با جوشاندن كره تا زماني كه دماي آن به حدود 485 درجه فارنهايت برسد، به دست مي‌آيد. در اين دما، مواد جامد شير و آب از هم جدا مي‌شوند و مايعي به رنگ روشن به نام روغن گاوي محلي را پشت سر مي‌گذارند.

 

جايگاه روغن حيواني گاوي اصل در اقوام مختلف

 

اين بيشتر در غذاهاي جنوب آسيا يافت مي شود، اما اخيراً راه خود را به رژيم غذايي افراد سالم در همه جا باز كرده است. و با داشتن بسياري از فوايد سلامتي و قدرت هاي شفابخش مرتبط است. بنابراين اگر شبيه كره باشد، طعمي شبيه كره داشته باشد و بويي شبيه كره داشته باشد، آيا واقعا مي تواند سالم باشد؟ به پيمايش ادامه دهيد تا تمام فوايد روغن كرمانشاهي را دريابيد!

 

از لحاظ تاريخي از آن در آيين هاي شفابخش آيورودا و مراسم مذهبي استفاده مي شده است. تاريخچه "اكسير خدايان" به 4000 سال قبل باز مي گردد. حداقل به دليل ذخيره سازي آسان آن، روغن گاوي محلي در اين مدت محبوبيت خود را از دست نداده است.

 

از آنجايي كه روغن روغني يك كره فوق شفاف است، خالص و 100 درصد چربي است. از اين رو، روغن روغني خالص است كه نه تنها فاقد لاكتوز، بلكه پروتئين شير نيز مي باشد.

 

 

روغن محلي انعطاف پذيري را افزايش مي دهد

 

جني چمپيون، متخصص تغذيه، مي‌گويد: «خواص آنتي‌اكسيداني و ضدالتهابي» روغن كرمانشاهي به روان‌ كردن بافت‌هاي همبند كمك مي‌كند، كه دامنه انعطاف‌پذيري شما را افزايش مي‌دهد و روغن كرمانشاهي را به جايگزين عالي كره براي علاقه‌مندان به يوگا در همه جا تبديل مي‌كند.

 

روغ گاوي فاقد لاكتوز

 

كساني كه عدم تحمل لاكتوز دارند، ممكن است خوشحال شويد! استفنسون مي‌گويد: «اگر به‌درستي تهيه شده باشد، روغن زرد گاوي  نبايد حاوي لاكتوز باشد. "اگر نسبت به محصولات لبني حساسيت نداريد، ممكن است بتوانيد روغن زرد گاوي  را تحمل كنيد زيرا قندها (به ويژه لاكتوز) و پروتئين ها (به ويژه كازئين) دو عنصر لبنيات هستند كه اكثر مردم به آن واكنش نشان مي دهند و روغن زرد گاوي  بايد بدون چربي باشد. " مواد جامد شير در محصولات لبني محل يافتن پروتئين و قند هستند. در مجموع روغن حيواني عوامل حساسيت زا و عوارض واكنش زاي جسمي را ندارد.

 

امكان توليد روغن حيواني در خانه

 

تهيه روغن زرد گاوي  در خانه نسبتاً ساده است. «مي‌توانيد روغن را بخريد يا خودتان آن را با گرم كردن آرام كره در قابلمه‌اي روي اجاق گاز درست كنيد، تا زماني كه آب تبخير شود و مواد جامد بالا بروند. آنها را از بين ببريد و كره شفاف به دست آوريد. استفنسون مي‌گويد: به آرامي به حرارت دادن ادامه دهيد تا طلايي شود و روغن آن به دست آيد.

 

روغن زرد حيواني سرشار از ويتامين

 

كره شفاف مملو از ويتامين هاي محلول در چربي سالم مانند A، D، E و K است. اين ويتامين ها مسئول تقويت استخوان ها و سلامت بينايي و همچنين تقويت سيستم ايمني شما هستند. استفنسون مي‌گويد: «ويتامين‌هاي محلول در چربي به بهترين وجه با چربي جذب مي‌شوند، بنابراين روغن زرد گاوي  بسته‌بندي خوبي براي اين ويتامين‌هاي مهم است. روغن حيواني اصل همچنين غني از اسيدهاي چرب با زنجيره متوسط ??است كه مانند كربوهيدرات ها مستقيماً از طريق كبد جذب مي شود و به عنوان انرژي سوزانده مي شود (كه چيز خوبي است).

 

روغن حيواني و تقويت ويژه دستگاه گوارش

 

روغن حيواني اصل سرشار از اسيد بوتيريك، يك اسيد چرب با زنجيره كوتاه است. باكتري هاي روده الياف را به اسيد بوتيريك تبديل مي كنند و سپس از آنها براي تامين انرژي و حمايت از ديواره روده استفاده مي كنند. با مصرف كره شفاف شده، در نتيجه به سلامت دستگاه گوارش كمك مي كنيد.

 

نقطه دود بالا در روغن حيواني

 

«از آنجايي كه روغن گاوي محلي حاوي مواد جامد شير نيست، براي پختن روي حرارت بالا بهتر از كره است. استفنسون مي‌گويد: اگر مي‌خواهيد با چربي بپزيد، روغن زرد گاوي  مي‌تواند انتخاب خوبي باشد، زيرا طعم كره‌اي را بدون خطر سوختن مواد جامد شير يا اكسيد شدن سريع مانند برخي روغن‌هاي ديگر اضافه مي‌كند.

 

كاهش وزن با روغن گاوي اصل

 

كره شفاف، به ويژه زماني كه از گاوهايي كه با علف تغذيه مي‌شوند مشتق شده باشد، حاوي اسيد لينولنيك كونژوگه اسيد چرب (CLA) است كه مي‌تواند به كاهش وزن كمك كند. استفنسون خاطرنشان مي كند، ديگراني كه در رژيم غذايي پرچرب و كم كربوهيدرات خوب عمل مي كنند، ممكن است متوجه شوند كه روغن زرد گاوي  مي تواند به كاهش وزن كمك كند. هنگام جايگزيني كره به جاي روغن گاوي محلي، مصرف آن در حد اعتدال نيز مهم است. گرچه جايگزين بسيار سالم تري براي كره معمولي است، اما روغن حيواني همچنان چرب است.

 

درخشش پوست با روغن حيواني

 

Champion مي‌گويد: علاوه بر تمام آن ويتامين‌هاي فوق‌العاده، [گياه] منبع آنتي‌اكسيدان و چربي است كه به حفظ درخشندگي  پوست كمك مي‌كند. چربي‌هاي سالم به رطوبت پوست كمك مي‌كنند، و حتي مي‌توان براي نتايج فوري‌تر، روغن را به صورت موضعي در مناطق مشكل‌دار خاصي استفاده كرد.

 

همه كاره براي آشپزي

 

چمپيون مي گويد: «با آن بپزيد، به جاي كره به دستور العمل ها اضافه كنيد، از آن به عنوان اسپري استفاده كنيد». استفنسون مي‌افزايد: «من از منظر «درمان» طرفدار روغن زرد گاوي  هستم و به عنوان جايگزيني براي كره در دستور العمل‌ها وقتي گزينه مناسب ديگري وجود ندارد، زيرا طعم كره‌اي بدون لاكتوز و كازئين دارد.

 

قيمت روغن گاوي

 

روغن حيواني محلي يك معجزه در زندگي همه مي تواند باشد. زيرا روغن هاي شيميايي نباتي و جامد دشمن جسم و جان بشر هستند. هر زمان كه به فكر تهيه روغن زرد گاوي بيفتيد كه اتفاقا طعم آن بسيار ملايم و عطرش نيز همه پسند است، اولين سوال قيمت روغن گاوي است كه در ذهنتان نقش مي بندد. بنابراين براي تهيه روغن حيواني گاوي اصل روي همين لينكي كه برايتان قرار داده ايم كليك كنيد تا به با كيفيت ترين روغن حيواني در ايران دست پيدا كنيد.

چگونه درخت به بكاريم؟

۰ بازديد

چگونه درخت به بكاريم؟

طبق نظر و تحقيقات مهندسين نهالستان آلفا نهال :درخت به از خانواده سيب است و به شكل درختچه رشد مي كند. ميوه به از نوع گلسرخ هاست و اولين بار در جنوب اروپا و آسياي صغير ديده شده است. به نسبت سيب و گلابي مقاومت كمتري در برابر سرما دارد و سرماي بيشتر از 100 تا 400 ساعت مي تواند به جوانه هاي اين ميوه آسيب بزند. درخت به پس از چهار تا پنج سال ميوه مي دهند و اين باروري تا حدود چهل يا پنجاه سال ادامه خواهد داشت. درخت به خودبارور است.

به ميوه اي بسيار مفيد و حاوي كربوهيدرات ها، فيبر، چربي، پروتئين، ويتامين B1 (تيامين)، ويتامين B2 (ريبوفلاوين)، ويتامين B3 (نياسين)، ويتامين B5، ويتامين B6، ويتامين B9 (اسيد فوليك)، ويتامين C، كلسيم، آهن، منيزيم، فسفر، پتاسيم، سديم و روي مي باشد.

انواع به و درخت به

ميوه به نيز مانند بسياري از انواع ميوه، گونه‌هاي مختلفي دارد؛ از اين ميان مي‌ توان به موارد زير اشاره كرد؛

به اصفهان؛ شكل بيضي دارد و از انواع پربار است، از سال دوم به بار مي‌نشيند و نسبتاً به كم‌آبي و سرما نسبتاً مقاومت دارد.

به آذربايجان؛ اين نوع نيز از گونه‌هاي پربار است و طعمي ترش و آبدار دارد. شكل اين به، گرد است. براي كاشت در مناطق سردتر مناسب است و مقاومت خوبي در برابر سرما و خشكي دارد.

به شاهرود؛ اين گونه طعم شيرين‌ تر و كم‌ آب‌ تر دارد و نسبت به گونه‌ هاي قبلي كوچكتر است.

به آناناسي؛ اين گونه شكلي كشيده‌تر و رنگ سبز دارد و شبيه به گلابي بوده و خاستگاه آن منطقه بالكان است.

درخت به آمريكايي؛ اين گونه همانطور كه از نامش پيداست خاستگاهش آمريكا بوده و گونه‌اي اصلاح نژاد شده است. شكل گردي داشته و گونه‌اي بسيار پربار است.

به ليمو؛ اين نوع داراي عطر خاصي است كه بسيار معطر بوده و از برگ‌هاي آن به‌ عنوان دمنوش استفاده مي‌شود و امكان پرورش در گلدان را نيز دارد.

به ايتاليايي؛ خاستگاه اين به ايتاليا بوده، ميوه آن درشت، سنگين و پربار است.

به قرمز؛ اين نوع به با رنگ قرمز خود متمايز است. خاستگاه آن ايتاليا بوده و مقاومت خوبي نسبت به خشكي داشته و صرفه اقتصادي دارد.

https://alphanahal.ir/خريد-نهال/

انواع كاشت نهال به چيست:

درخت به با نام علمي« Cydonia oblonga» با ارتفاع متوسط خود، عموماً از سال سوم يا چهارم كاشت ميوه مي‌دهد و براي كاشت نهال به، روش‌هاي مختلفي وجود دارد كه با اتخاذ اين روش‌ها و رعايت شرايط و نكاتي كه در بالا به آن اشاره شد و در ادامه به آن‌ها پرداخته خواهد شد، مي‌ توانيم درخت به بالغ و باروري داشته باشيم. جهت كاشت به كه برگ‌ها و ميوه‌ هاي كركي دارد، مي‌ توان از روش‌هاي مختلفي مانند؛ كاشت بذر، قلمه زدن، پاجوش درخت به، پيوند زدن و خواباندن بهره مند شد.

درخت به را مانند اكثر درختان ديگر مي توان از راه هاي گوناگوني نظير قلمه، پاجوش، پيوند وخوابانيدن ازدياد بخشيد. پيوند هايي كه براي به مناسب  تر است به ترتيب شكمي و اسكنه اي است. قلمه هاي خشبي و نيمه خشبي نيز براي قرمه زدن درخت به مناسب است.  لازم به ذكر است كه بايد قلمه هاي خشبي را در اواخر پاييز تا اوايل زمستان به اندازه 25 سانتي متر و قلمه هاي نيمه خشبي را بايد اواسط تابستان تا اوايل پاييز به اندازه 15-12 سانتي متر تهيه كرد. بهتر است درختان به را با فاصله پنج تا شش متر از يكديگر بكاريد

نكته: بايد در انتهاي قلمه نيمه خشبي سه تا چهار برگ باقي بماند.

كاشت بذر به:

براي پرورش درخت به از طريق بذر، نياز است كه دانه‌هاي به را از داخل ميوه آن خارج ساخته، آن‌ها را شسته تا ذرات گوشت ميوه روي دانه‌ها باقي نماند، سپس در جايي خنك به مدت يك يا دو روز قرار داده تا خشك شوند. آنگاه داخل يك كيسه نايلوني، مانند زيپ‌ كيپ را تا ¾ از ماسه مرطوب يا خزه اسفنجي تميز پر كرده و دانه‌ها را در آن بگذاريد و درب كيسه را بسته و كيسه را به مدت تقريباً 3 ماه در يخچال قرار دهيد.

بعد از اين مدت 1 يا 2 دانه را در يك گلدان با خاك مخلوط كاشته و گلدان را كنار پنجره خود قرار دهيد. به ياد داشته باشيد دانه‌ هاي به بايد در عمق يك سانتي‌متر از سطح خاك گلدان كاشته شوند. هنگامي كه دانه‌ها جوانه زد و رشد كرد و داراي دو برگ شد، زمان آن رسيده است كه گياهان كوچك را به داخل خاك باغچه يا باغ منتقل نماييد.

https://alphanahal.ir/quince-seedlings/

كاشت از طريق قلمه زدن:

قلمه زدن؛ روشي ديگر براي كاشت درخت به، استفاده از روش قلمه‌زدن است. به اين صورت كه مي‌ توان از دو نوع قلمه چوبي و قلمه نيمه‌چوبي استفاده كرد. قلمه‌ها بايد بدون برگ باشند و زمان گرفتن قلمه چوبي در آواخر پاييز و اوايل زمستان است و زمان گرفتن قلمه نيمه‌چوبي، از اواخر تابستان تا اوايل پاييز است.

در هنگام گرفتن قلمه بايد دقت كنيد كه از زير گره‌اي كه روي ساقه است، برش بزنيد و در انتهاي قلمه مي‌ توانيد قسمتي از پوست را جدا كنيد كه سرعت ريشه‌زايي افزايش يابد. قلمه‌ها را در گلداني كه دو قسمت شن و يك قسمت خاك برگ دارد كاشته و بايد هميشه سطح خاك رطوبت داشته باشد.

همچنين مي‌ توانيد از هورمون‌هاي ريشه‌ زايي قبل كشت نيز استفاده كنيد و روي گلدان قلمه را جهت حفظ رطوبت با نايلون بپوشانيد. گلدان حاوي قلمه را مي‌بايست دور از نور مستقيم خورشيد به مدت 2 تا 3 ماه نگهداري كرد تا قلمه‌ها ريشه دار شده و آماده كاشت در باغ و باغچه شوند.

كاشت درخت به از طريق پيوند زدن:

پيوند زدن؛ پيوند نيز روش ديگري است كه براي داشتن يك درخت به استفاده مي‌شود. نياز به يك گياه پايه و پيوند گرفته شده از يك درخت به است كه داراي شرايط و ميوه مناسب و با كيفيت باشد. با استفاده از روش‌هاي انجام پيوند، محل برش ساقه پيوندي را آماده كرده و بر روي پايه مورد نظر قرار مي‌دهيم.

قطر پيوند و پايه بايد يكسان بوده و با ايجاد برش‌هايي هر دو كاملاً يكديگر را پوشانده و روي هم قرار بگيرند. روش‌هاي پيوند زدن مختلفي را مي‌ توان به كار بست، به عنوان مثال از يك درخت بالغ با قدرت باروري بالا مي‌ توان با روش پيوند زبانه‌اي، پيوندي را روي پايه مورد نظر قرار داد. به عنوان مثال، پايه زالزالك يكي از پايه‌هاي مناسب براي پيوند درخت به است.

خواباندن؛ در اينجا نيز مانند استفاده از طريق خواباندن در گياهان ديگر، مي‌ توان قسمتي از يكي از شاخه‌هاي بلند را در حاليكه به درخت وصل است، زير خاك قرار داد. در اين وضعيت شاخه خوابانده شده در مجاورت با رطوبت خاك ريشه مي‌زند و بعد از اينكه از ريشه زدن آن شاخه مطمئن شديم، شاخه را از درخت اصلي جدا مي‌كنيم.

راهنماي كاشت نهال به

دما: كاشت نهال به عمدتا در مناطقي با آب و هواي معتدل و سرد انجام مي شود ، نهال به بايد در دماي پايين زير 7 درجه سانتيگراد به مدت 100 تا 400 ساعت نگهداري شوند تا رشد كنند. در تابستان ، درختان براي رسيدن به رشد مطلوب به تابستانهاي نسبتاً گرم نياز دارند.

نور: يك نهال به براي رشد به نور خورشيد كافي احتياج دارد اگر مقدار مناسبي از نور خورشيد را بدست آورد ، رشد خوبي خواهد داشت. هنگام كاشت نهال ، محافظت از درختان در برابر بادهاي شديد را مد نظر قرار دهيد ، زيرا بادهاي شديد باعث كاهش عملكرد درختان مي شود.

هرس: نهال به هرس مداوم زياد احتياج نداريد اما مي توانيد شاخه ها را اصلاح كنيد تا برگ هاي بهتري ايجاد شود.

انواع هرس و هرس درخت به

در هرس گياهان و درختان انواع مختلف هرس ريشه، هرس شاخه و هرس ميوه و برگ‌هاي مختلف انجام مي‌شود. در هرس شاخه‌هاي يك درخت انواع هرس‌هاي زير برشمرده مي‌شود:

هرس جامي

هرس هرمي

هرس شلجمي

هرس كوردون

آنچه مسلم است، هرس به سلامت، طول عمر و قدرت رشد و باروري درخت كمك مي‌كند و باعث از بين رفتن شاخه‌هاي زايد و دفع آفات و بيماري‌ها مي‌گردد. البته درخت به، در سال‌هاي ابتدايي نياز چنداني به هرس نداشته و در سال‌هاي ديگر نيز صرف جدا كردن شاخه‌هاي شكسته و مرده نياز به هرس برطرف مي‌شود. البته در مواردي كه شاخه‌ها در هم تنيده مي‌شوند و برداشت ميوه‌ها را سخت مي‌كنند، يا ميوه‌ها ريز مي‌شوند، مي‌ توان برخي شاخه‌هاي اضافي را هرس كرد.

هرس درخت به

درختان جوان به گفته برخي از پرورش دهندگان در 5-3 سال اوليه زندگي خود نيازي به هرس ندارند.  مگر حذف پاچوشهايي كه از كنار تنه اصلي گياه و در كنار پايه اصلي درختان ازخاك مي رويد. اين عمل در تمامي طي زندگي درخت به بايد انجام شود. زيرا پاجوشها تنها انرژي گياه مادري را مصرف كرده و فايده ديگري ندارند.  بعد از آن نيز هرس اين گياه شامل قطع ساقه ها و شاخه هايي است كه شكسته و آسيب ديده هستند و يا اينكه با رشد در جهت نامناسب ، مزاحم رشد ساير شاخه ها مي شوند و زمان مناسب هرس نيز در اواخر زمستان است.

براي كوتاه كردن شاخه هايي كه مزاحم رشد سايرين شده اند و يا رو به مركز گياه ردد كرده اند بايد به گونه اي عمل كرد و كه حداكثر حدود يك سوم طول شاخه كوتاه شود و دو سوم آن باقي بماند. در هرس اين درخت اصلا نبايد زياده روي كرد. چون گلها و شكوفه هاي درختان به بر روي ساقه هاي حاصل از فصل رشد جديد شكل ميگيرند. يعني در بهار ابتدا مقداري رشد ساقه جديد شكل ميگيرد و گلها روي همين شاخه ها پديدار مي شوند. به همين دليل اگر در كوتاه و يا قطع كردن ساقه ها و شاخه هاي اين درختان زياده روي كنيم، از تعداد ساقه هايي كه در فصل بهار خواهند روييد كم مي شود. و به همين دليل شكل گيري ميوه ها نيز كاهش خواهد يافت. با اين وجود و البته در مورد درختان به كه بالغ و بزرگ هستند و چندين سال است كه ميوه دهي دارند ميتوان نسبت به حذف تدريجي يك ساقه مسن كه ميوه دهي چنداني ندارد اقدام كرد تا انرژي گياه صرف رشد ساير ساقه ها شود.

ازطرفي اگر تعداد ميوه هاي شكل گرفته زياد باشد بايد در مراحل اوليه رشد ميوه ها تعدادي از آنها را حذف كرد و به اصطلاح تنك كرد تا رشد و بزرگ شدن ميوه هاي باقيمانده به خوبي انجام گيرد. اين كار را مي توان 2-1 هفته بعد از اينكه گلبرگهاي گلها ريزش كردند انجام داد و نسبت به كم كردن تعداد ميوه ها اقدام كرد. البته باز هم يادآوري مي كنم اين كار در صورتي ضرورت دارد كه تعداد ميوه هاي شكل گرفته زياد باشد و ميوه ها فضاي كافي براي رشد و بزرگ شدن نداشته باشند.

آفات و بيماري هاي به و درمان

از آفات اين گياه مي‌توان به سرخرطومي درخت به اشاره كرد كه معمولا در ميانه‌هاي تابستان فعاليت مي كنند و لاروهاي آن با تغذيه خود به درختان به آسيب مي‌رسانند. البته لاروهاي حشرات ديگر نيز هستند كه با تغذيه خود از برگها و همچنين ميوه هاي جوان مي توانند به اين گياه آسيب وارد آورند. با مشاهده چنين مشكلاتي مي توان با استفاده از سموم آفت كش همانند آفت كشهاي تماسي ، فعاليت اين لاروها را كنترل و محدود كرد.

شته نيز گاهي مشكلاتي را ايجاد مي كند و اكثر بر روي نواحي جوان گياه همانند سرشاخه ها فعاليت مي كند. اگر تعداد شته ها زياد باشد مي تواند به دليل توليد ماده چسبناك عسلك موجب چسبناك شدن سطح برگها و ميوه هاي جوان شود. از سموم آفت كش نيز مي توان براي كنترل حشرات استفاده كرد. توجه كنيد كه سم آفت كش كارباريل يكي از سمومي است كه يم تواند به برگهاي درختان به آسيب شديد وارد كند بنابراين جهت مبارزه با آفات اين سم را انتخاب و استفاده نكنيد.

آفت و بيماري آتشك به و درمان : يكي از بيماريهاي خطرناك درختان به آتشك است كه علاوه بر به ، درختان سيب و بخصوص گلابي را مي تواند آلوده و از پاي درآورد. بيماري آتشك به دليل فعاليت نوعي باكتري با نام علمي Erwinia amylovora  است . اين بيماري بر روي شاخه هاي جوان وسرشاخه ها، برگها و همچنين شكوفه ها مشاهده مي شود و اولين علائم را مي توان همزمان با ريزش گلبرگ شكوفه هاي درخت و بر روي نواحي ياد شده مشاهده كرد. نواحي آلوده تغيير رنگ مي دهند و پژمرده، چروكيده و خشك مي شوند.

اگر شرايط آب و هوايي منطقه شما مرطوب نيز باشد، در هنگام فعاليت  يماري آتشك مي توانيد شاهد ترشح شيره از قسمتهاي بيمار نيز باشيد. سرعت پيشرفت اين بيماري با توجه به نوع رقم درخت (برخي انواع مقاوم تر و برخي حساس تر هستند) ، سن درخت، شرايط آب و هوايي و قدرت گياه مختلف متفاوت است اما به هر حال مي تواند بعد از مدتي تمامي گياه را از پاي دربياورد و از بين ببرد.  متاسفانه اين بيماري درماني سريع و 100? ندارد مخصوصا به دليل اينكه عامل اين بيماري نوعي باكتري است، مصرف قارچكشها آنطور كه مورد نظر است، اثري بر روي كنترل و ريشه كن كردن اين بيماري نخواهند داشت. براي جلوگيري از شيوع اين بيماري اولا بايد ارقامي از گياه را انتخاب كرد كه به شكل ژنتيكي به اين بيماري مقاوم هستند و همچنين با انجام نگهداري خوب و مناسب از گياه ،درختاني قوي پرورش داد كه توان ايستادگي و مقاومت بيشتري در برابر اين بيماري داشته باشند .

بهتر  است كه به محض مشاهده قسمتي از شاخه و ساقه درخت كه علائم آتشك را نشان مي دهد هر چه زودتر نسبت به قطع و حذف اين شاخه اقدام كرد  از نظر كاربرد سموم اگر خطر شيوع اين بيماري در منطقه شما سابقه دارد بهتر است كه قبل از مشاهده علائم از سموم استفاده كرد زيرا سموم بعد از ظهور اين بيماري اثر بخشي كمي دارند. از جمله سمومي كه بدين منظور استفاده مي شود ميتوان به اين نمونه ها اشاره كرد: باكتري كشهايي همانند استرپتومايسين Streptomycin و يا Terramycin كه به نحوي نوعي آنتي بيوتيك گياهي به شمار مي روند(البته اين مواد را بهتر است زماني كه ميوه ها شكل گرفته اند و قابل مشاهده هستند مصرف نكنيم) ، ماده تريس-آلومينيم Aluminum tris كه نوعي باكتري كش محسوب مي شود اما بايد قبل و هنگام گلدهي مصرف شود، سموم قارچكش حاوي عنصر مس كه اگرچه قارچكش هستند اما به دليل داشتن عنصر مس بر روي باكتريها نيز اثر دارند و بيش از ساير موادي كه جهت مبارزه با اين بيماري معرفي مي شوند، در دسترس همگان هستند .

بهتر است كه از سموم حاوي عنصر مس هنگامي استفاده كرد كه درختان هنوز در ركود به سر مي برند و يا در مراحل اوليه بيدار شدن و فعاليت درخت باشد زيرا اين سموم مي توانند به برگها و ميوه هاي جوان آسيب برسانند با اين وجود اگر خطر از بين رفتن تمامي درخت به دليل اين بيماري وجود دارد ، استفاده از آن هنگام وجود گلها و ميوه هاي جوان اجتناب ناپذير است بخصوص اينكه گاهي براي كنترل مناسب اين بيماري مجبور خواهيم بود چندين بار از اين سم استفاده كنيم.

 بيماري زنگ بيماري ديگر قارچي است كه اكثرا بر روي ميوه هاي گياه و گاهي برگهاي آن لكه هايي نارنجي رنگ ايجاد مي كنند براي مبارزه با اين بيماري نيز سموم را مي بايست قبل از فعالي شدن گياه و بيدار شدن جوانه ها استفاده كرد و از جمله سموم پيشنهادي براي مسئله مي توان به زيرام و تيرام اشاره كرد. پوسيدگي ريشه و طوقه درختان به نوعي بيماري قارچي كه توسط قارچ آرميلاريا Armillaria mellea ايجاد مي شود ريشه هاي درختان به را درگير مي كند و به تدريج آنها را از بين مي برد . در نتيجه شاهد پژمردگي شاخه هاي اين گياه و زوال تدريجي درخت خواهيم بود.

بيماري لكه برگي قارچي درختان به Quince fleck كه توسط Fabraea maculata ايجاد مي شود بخصوص در مناطقي كه رطوبت بالايي در طي فصل رشد دارند شيوع مي‌يابد. در اين بيماري بر روي برگها لكه هايي تيره رنگ با مركزي سفيد رنگ و كوچك شكل ميگيرد . اين لكه ها به تدريج بزرگ مي شوند و به هم مي پيوندند ونواحي وسيعي را تشكيل مي دهند. ريزش برگها و از بين رفتن ميوه ها از جمله اثرات شيوع اين بيماري است. سموم حاوي عنصر مس از جمله سموم موثر بر روي كنترل اين بيماري است .

بهترين قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي بزرگ

۲ بازديد

بهترين قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي بزرگ

بهترين خريد آسياب قهوه صنعتي و قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي بزرگ ايراني با ضمانت و خدمات پس از فروش در سراسر كشور

 

بهترين قيمت آسياب قهوه صنعتي بزرگ چقدر است؟ ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه صنعتي چيست؟ چرا بايد آسياب قهوه صنعتي ايراني بخريم؟ قيمت آسياب قهوه صنعتي چقدر است؟ كدام از آسياب هاي قهوه ايراني مي توانند بهترين نتيجه را داشته باشند؟ همه اين سوالات را ما در اين پست، بررسي و تحقيق كرده ايم تا شما بتوانيد خريد آسوده و مقرون به صرفه اي داشته باشيد.

ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه صنعتي

همانطور كه مي دانيد قهوه تازه مزه، عطر و بوي بي نظيزس دارد از اين رو براي كافه، كافي شاپ، غذاخوري، رستوران يا حتي منزل بسته به حجم كار و استفاده، لازم است آسياب قهوه صنعتي يا خانگي داشته باشيد. اما مهم ترين نكته براي خريد آسياب قهوه صنعتي - نيمه صنعتي داشتن ويژگي هاي خوب و عالي است كه شما را در آينده از تعويض و يا تعمير قطعات دستگاه بي نياز مي كند. مهم ترين ويژگي هاي يك آسياب قهوه صنعتي - نيمه صنعتي و يا خانگي عبارتند از:

  • داشتن قدرت موتوري بالا به منظور آسياب قهوه ( اين قدرت موتور بهتر است متناسب با ميزان آسياب شما تعبيه شده باشد قطعاً براي آسياب قهوه صنعتي، قدرت موتور بايد بسيار خوب و متمايز از آسياب هاي ديگر باشد.)
  • داشتن درجه بندي متنوع به منظور آسياب انواع قهوه اين موضوع بخصوص در مورد آسياب صنعتي قهوه و آسياب نيمه صنعتي قهوه حائز اهميت است. زيرا بايد شما بتوانيد انواع مدل هاي قهوه را در رستوران با كافه ارائه دهيد و هر كدام نيازمند آسياب مخصوص به خود هستند. از اين رو بايد دستگاه قابليت هر نوع آسيابي را با درجه ريز و درشت داشته باشد.
  • قابليت آسياب قهوه ترك داشته را داشته باشد. بيشتر آسياب هاي خانگي و حتي صنعتي قادر به آسياب قهوه ترك نيستند زيرا آسياب قهوه ترك بسيار ريز( پودر نرم) است و هر دستگاهي چنين امكاناتي را ندارد. از اين رو لازم است اين مساله را در همان ابتدا مورد بررسي قرار دهيد.
  • داراي فن خنك كنندگي به منظور خنك نگه داشتن موتور و دستگاه! اين مساله شايد در نگاه اول چندان مهم نباشد اما پاي عمل كه مي رسد بسيار مهم است زيرا دستگاه به صورت ناخودگاه با فشار و كاركرد پشت سر هم گرم مي شود و اين گرما مي تواند بر روي آسياب قهوه تاثير بگذارد به همين دليل آساب قهوه شما برشته و سوخته خواهد شد. اما با داشتن فن خنك كنندگي اين مساله پيش نمي آيد و شما مي توانيد در آسياب هاي طولاني و پشت سر هم  قهوه خرد شده را با كيفيت بالا داشته باشيد. اين موضوع بخصوص براي آسياب هاي قهوه صنعتي و نيمه صنعتي حياتي است.
  • پرتي قهوه در آسياب هاي صنعتي زياد است. همانطور كه مي دانيد قهوه يك محصول وارداتي و گران مي باشد از اين رو بايد در زمان آسياب، كمترين پرتي وجود داشته باشد در غير اين صورت مقرون به صرفه نيست! اكثر دستگاه هاي آسياب قهوه حدود 200 تا 300 گرم پرتي را بين هر آسياب تا آسياب بعدي دارند و اين مقدار پرتي قابل توجه است بخصوص زماني كه تعداد دفعات آسياب قهوه زياد باشد. سوال اينجاست آيا آسيابي وجود دارد كه پرتي آن كمتر از اين ميزان و يا صفر باشد؟ در جواب بايد گفت: بله! برخي از برندهاي ايراني با تكنولوژي روز توانسته اند اين مشكل را به حداقل برسانند و صرفه جويي اقتصادي ايجاد كنند مانند آسياب قهوه صنعتي يوكار كه توانسته در نمونه صنعتي و نيمه صنعتي خود اين مشكل را به صفر برساند.
  • داشتن مخزن بزرگ و قابل شستشو هم يكي ديگر از ويژگي هاي خوب و مهم آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي است. در آسياب هاي بزرگ قهوه لازم است مقدار زيادي از دانه هاي قهوه آسياب شوند به همين دليل اگر مخزن ظرفيت بيشتري داشته باشد سهولت و سرعت كار بيشتر است.  علاوه بر اين بايد بعد از هر مرتبه آسياب ذرات باقي مانده از آسياب هاي قبلي بايد ازمخزن به خوبي پاك شوند زيرا مي توانند در طعم و مزه آسياب هاي جديد تاثير بگذارند. به همين دليل براي خريد آسياب صنعتي قهوه  بهتر است مخزن بزرگ  و قابل جدا شدن به منظور شستشو و نظافت تهيه شود.
  • يكي از مهم ترين قطعات آسياب تيغه هاي آن محسوب مي شود. تيغه بايد بتواند اسياب يكدست و خوبي را ارائه كند.  اغلب تيغه هاي فولادي و استيل از نظر مقاومت خوب هستند؛ اما بايد در نظر داشته باشيد نحوه قرار گيري تيغه ها است كه مي تواند خروجي را تعيين كند. حتماً در هنگام خريد به هر دو مساله مقاومت تيغه و عملكرد آن توجه داشته باشيد.
  • زيبايي ظاهري و كيفيت جنس بدنه هم يكي ديگر ازفاكتورهاي خوب بودن آسياب قهوه است كه بايد مورد بررسي قرار گيرد. در نظر داشته باشيد با گذشت زمان لكه هاي كثيفي و باقي ماندن ذرات قهوه بر روي بدنه اجتناب ناپذير هستند. اگر جنس بدنه مرغوب و خوب باشد اين مساله به راحتي قابل حل است در غير اين صورت ظاهر دستگاه بسيار زشت و نامطلوب خواهد شد. اين مساله براي كافي شاپ ها و قهوه فروشي ها كه دستگاه آسياب به عنوان دكوراتيو فضاي كار آنها، نيز مورد استفاده قرارميگيرد ضرورت بيشتري دارد. بهتر است جنس بدنه فلزي و با پوشش رنك النرواستاتيك مقاوم باشد.
  •  گارانتي و خدمات پس از فروش هم يكي از موارد مهمي است كه متاسفانه در زمان خريد كمتر به آن توجه مي شود. اكثر افراد براي خريد آسياب قهوه اين گزينه مهم را در نظر نمي گيرند و در آينده اي نه چندان دور بايد هزينه هاي گزافي بابت اين ناآگاهي بپردازند. زيرا بيشتر برندهاي خارجي آسياب قهوه، فاقد گارانتي و خدمات پس از فروش هستند از اين رو شما در صورت خرابي يا نياز به تعمير قطعه بايد هزينه هاي زيادي بپردازيد. همچنين در برخي از موارد به خاطر موضوع تحريم قطعات آن دستگاه در داخل كشور موجود نيست و يا در صورت وجود هزينه هاي نجومي دارد. از اين رو توصيه ما قبل از خريد، توجه به داشتن خدمات پس از فروش و گارانتي است.

 

 

 

 

قيمت آسياب قهوه صنعتي 

قيمت آسياب قهوه صنعتي و يا نيمه صنعتي بسته به عملكرد، كارايي، امكانات آن متفاوت است. البته همين جا بايد يادآوري كنم برخي از آسياب ها متاسفانه با داشتن امكانات كم و كارايي ضعيف قيمت بالايي دارند. البته درنظر داشته باشيد لزوماً هر آسياب قهوه ارزان قيمت، حرفه اي و مناسب نيست و برعكس! شما بايد با توجه به نكات ذكر شده براي آسياب قهوه مقايسه قيمت آسياب قهوه را در نظر داشته باشيد. بخصوص گزينه خدمات پس از فروش و گارانتي بعد از عملكرد خوب دستگاه بسيار حائز اهميت هستند.

 دستگاه آسياب قهوه بزرگ

چرا بايد آسياب قهوه صنعتي ايراني بخريم؟ قيمت دستگاه آسياب قهوه بزرگ ايراني چقدر است؟ همانطور كه مي دانيد قيمت دستگاه آسياب قهوه بزرگ ايراني كمتر از برندهاي مشابه خارجي است. شايد اين تصور را داشته باشيد كه كيفيت اين گرايندرهاي صنعتي ايراني همانند برندهاي خارجي نيست! اما اين تصور اشتباه است! زيرا برخي از برندهاي ايراني توانسته اند عملكردي به مراتب بهتر از برندهاي خارجي داشته باشند به عنوان مثال يكي از آسياب هاي خوب و پرفروش ايراني كه توانسته همه فاكتورها را يكجا در كنار هم داشته باشد آسياب قهوه يوكار است. اين آسياب با داشتن تيغه هاي عالي و آسياب يكدست با قابليت آسياب قهوه ترك، فن خنك كنندگي، عدم پرتي قهوه و داشتن خدمات پس از فروش و گارانتي يكي از بهترين آسياب قهوه ايراني است.

چرا لازم است يك آسياب قهوه (بهتر) بخريم؟

اگر دوست داريد يك فنجان قهوه با طعمي بهتر نوش جان كنيد بايد به فكر خريد آسياب قهوه باشيد. شايد هم وقتش رسيده به دنبال ارتقا آسياب قهوه خود باشيد. دلايل مهمي كه مي تواند شما را به داشتن يك آسياب قهوه بزرگ  حرفه اي ترغيب كند. بخصوص زماني كه در اين حرفه مشغول به كار هستيد و يا دوست داريد به صورت حرفه اي قهوه درست كنيد.

  •  قهوه آسياب شده‌اي كه خريداري مي كنيد خوب نيست

بر كسي پوشيده نيست كه آسياب هايي كه خريداري مي كنيد مدت ها قبل، آسياب شده اند و احتمالاً بيات شده اند. از اين رو شما طعم و مزه واقعي قهوه را متوجه نمي شويد. شايد باورش سخت باشد اما دقيقه هم مي تواند روي طعم و مزه تاثير بگذارد به عنوان مثال قهوه اي كه 10 دقيقه قبل آسياب شده باشد با قهوه اي كه همين الان آسياب شده تفاوت دارد. علاوه بر اين انتخاب نوع قهوه بر عهده شما نيست و شما حق انتخاب نداريد! اين در حالي است كه در صورت داشتن گرايندر قهوه شما مي توانيد بهترين برند قهوه را بدون ناخالصي خودتان تهيه كنيد.

  • اندازه آسياب مناسب براي خودتان

يكي از مهم ترين گزينه هاي دم كردن قهوه به صورت حرفه اي داشتن آسياب مناسب با اندازه مشخص است. آسياب هايي كه از مغازه خريداري مي كنيد ممكن است بيش از اندازه درشت يا ريز باشند. اين مساله مي تواند روي دستگاه قهوه ساز و طعم قهوه شما تاثير بگذارد. بسياري از گرايندرهاي قهوه نمي توانند آسياب قهوه ترك را داشته باشند. آسياب هاي قهوه يوكار در همه مدل هاي خود، حتي مدل خانگي اين قابليت را به خوبي دارد.

  •  صرفه جويي اقتصادي بخصوص براي كافي شاپ

تصور كنيد شما كافي شاپ يا رستوران و ... داريد و داراي چندين دستگاه مختلف هستيد از جمله : وي شصت،  فرانسوي و يك ماشين اسپرسو، يك فرنچ‌پرس. حالا بايد براي هر كدام از اين دستگاه ها جداگانه آسياب قهوه مخصوص به خود تهيه كنيد اين در حالي است كه مي‌توانيد فقط با خريداري يك بسته قهوه خوب با گرايندر خودتان هر ميزان آسياب با درجه خاص داشته باشيد!

  •  رهايي از قهوه بي كيفيت و غير يكدست

اگر مي خواهيد يك قهوه حرفه اي داشته باشيد بايد در آسياب خود دانه هاي غير يكدست را حذف كنيد. زيرا اين دانه ها منجر به طعم قهوه بد مي شوند. اين تنها در زماني ممكن است كه شما يك اسياب خوب  داشته باشيد تا بتوانيد همه دانه ها را به صورت يكدست و متوازن خرد كنيد. د رغير اين صورت همين ناترازي مي تواند طعم قهوه را ترش و يا تلخي قهوه را افزايش دهد.

d8_pwl6.jpg

خريد آسياب قهوه صنعتي

داشتن و خريد گرايندر قهوه براي هر كسب و كاري كه با دانه هاي قهوه و قهوه آسياب شده ارتباط  دارد ضروري است. از كافي شاپ هايي كه روزانه مقدار زيادي قهوه تازه مي فروشند، تا قهوه فروشي ها و يا افرادي كه براي نياز خودشان قهوه درست مي كنند.

با توجه با موارد ذكر شده براي انتخاب بهترين قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي بزرگ  توصيه مي شود از بهترين برندهاي ايراني استفاده كنيد تا در صورت مشكل به راحتي بتوانيد با كمترين هزينه آن را رفع كنيد. اما شايد بپرسيد آيا آسياب قهوه صنعتي ايراني با همه اين فاكتورها وجود دارد؟ آيا آسياب هاي قهوه ايراني قابل رقابت با برندهاي خارجي هستند؟ درجواب بايد گفت: بله!

بعضي از برندهاي ايراني همانند آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي يوكار در بازار هستند كه توانسته اند همه فاكتورهاي خوب را يكجا داشته باشند. همچنين آسياب قهوه يوكار با داشتن گارانتي، نماينده  و خدمات پس از فروش در سراسر كشور توانسته رضايتمندي مشتريان زيادي را در كارنامه خود داشته باشد. براي مشاهده مشخصات فني اين محصول و يا  قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي  مي توانيد با سرچ همين كلمه (آسياب قهوه صنعتي يوكار)  دراينترنت به صفحه مربوطه آن وارد شويد. همچنين اين مجموعه توانسته در زمينه توليد آسياب قهوه نيمه صنعتي هم پيشرو باشد. قيمت آسياب قهوه نيمه صنعتي يوكار كمي ارزان تر از مدل صنعتي آن مي باشد اما از نظر عملكرد نسبت به مدل صنعتي كاملاً يكسان است.

منبع: https://cafehdanesh.com/%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d9%82%db%8c%d9%85%d8%aa-%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a2%d8%b3%db%8c%d8%a7%d8%a8-%d9%82%d9%87%d9%88%d9%87-%d8%b5%d9%86%d8%b9%d8%aa%db%8c-%d8%a8%d8%b2/